Over Ons

Hoofdzaak

Haarsalon & Verzorging

Dé referentie voor al je haar zorgen

Meer dan een kapsalon
Wij zijn een dames, heren en kinder kapsalon daar staat Hoofdzaak voor. Het team gaat een paar keer per jaar op bijscholing om zo up to date te blijven. We helpen ook klanten die haarwerken of pruiken nodig hebben.

Internet

Terwijl u uw behandeling ondergaat, kunt u gratis verbinding maken met ons wifi-netwerk.

Gemakkelijk Parkeren

Rond en voor onze kapsalon, kunt u gemakkelijk uw auto parkeren.

+ 0

Jaar Ervaring

Meer over ons

Laat jezelf en je haar stralen

Hoofdzaak loopt voorop wat trends en mode betreft en is er trots op naar haar klanten te luisteren en hen tevreden te stellen door moeiteloos en draagbaar haar te creëren met artistieke en creatieve flair dat nooit uit de mode raakt. De energieke en creatieve omgeving van Kapsalon Hoofdzaak met de ingetogen verfijning die het uitstraalt, biedt echt het allerbeste op het gebied van haar en schoonheid dat Sint-Gillis-Waas momenteel te bieden heeft.

Hoofdzaak

Waarom voor ons Kiezen?

Het vinden van de perfecte kapsalon kan een ontmoedigende taak zijn, maar het is uiterst belangrijk. Ons haar definieert ons op vele manieren. Uw haar vertelt een verhaal over wie u bent als persoon, dus is het belangrijk dat uw haar er precies uitziet zoals u dat wilt. Bij Hoofdzaak begrijpen we hoe belangrijk het is om er op je best uit te zien en je goed te voelen. Mooi haar speelt een grote rol in zelfvertrouwen, en een slecht kapsel kan uw dag of een paar maanden verpesten, afhankelijk van hoeveel hoeden u bezit.

HOOFDZAAK

Wij zijn een dames, heren en kinderen kapsalon daar staat Hoofdzaak voor. Bij ons komt u in een verwelkomend sfeer binnen waar u zich op uw gemak zal voelen en kunt ontspannen. 

Contact

© Hoofdzaak 2022 | Website by BOOST AGENCY